Kom jij ons versterken?

On: 09/10/2012
In: Uncategorized
Views: 516
 Like

Nieuwe Garde is geen Oude Garde en richt zich daarom op vernieuwing en groei! We hebben maar liefst twee vacatures in de aanbieding. Ik zou zeggen: lees ze even door en als je jezelf weet te vinden in het onderstaande, laat het ons even weten. Ook als je misschien vrienden/kennissen/familieleden hebt die zich geroepen zouden kunnen voelen, schroomt u niet ze door te verwijzen! NGT komt eens in de twee weken bij elkaar en tussentijds is elk bestuurslid slechts enkele uurtjes werkzaam om de stichting te kunnen runnen.

Vacature algemeen bestuurslid
Nieuwe Garde Tilburg is gek op mensen die zich met ons willen bemoeien. Daarom zijn we altijd opzoek naar die mensen die iets te zeggen willen hebben of hun mening willen laten horen. We geven jou de kans om met een leuke groep mensen creatieve denk- en doeprojecten te organiseren. Wat neem je mee naar huis? Een boel ervaring en leuke contacten die in de toekomst wellicht iets kunnen betekenen. Nieuwe Garde Tilburg is een netwerk van creatieve denkers en doeners die zich vrijwillig inzetten en zo hun netwerk verbreden. Wil jij je als een echte pro aansluiten bij het bestuur laat dan absoluut van je horen en mail naar: contact@nieuwegardetilburg.nl.

Vacature Secretaris
Nieuwe Garde Tilburg is een organisatie van vrijwilligers die zich inzet om het netwerk van anderen maar ook van dat van zichzelf te verbreden. Wij zijn ervan overtuigd dat je als creatieve denker of doener in deze wereld, met de juiste contacten elkaar op een positieve manier op weg kan helpen. Elke goed geoliede organisatie heeft een persoon die zich inzet om het reilen en zeilen van de stichting te bewaren. De secretaris zorgt dat alles in goede geregelde banen wordt geleid en dat alle betrokkenen goed geïnformeerd zijn over de agenda van de organisatie. Nieuwe Garde Tilburg is opzoek naar een secretaris met de juiste skills om in nauw verband met het bestuur de stichting naar een nieuw niveau te tillen. Net afgestudeerd of gewoon opzoek naar een bulk ervaring? Mail dan naar: contact@nieuwegardetilburg.nl

Tags:

Leave a Reply