Acht Uur Overwerken 2013

On: 07/02/2013
In: Nieuws
Views: 920
 Like

Acht uur bubbelbreinen voor het goede doel; dat is 8UO. Vanuit een initiatief uit Groningen in 2004 is het evenement inmiddels uitgegroeid tot een internationale happening in onder meer New York, Caïro en Berlijn. Maar ook veel Nederlandse steden doen mee, waaronder ook weer Tilburg! Op vrijdag 22 maart, van 18:00 tot 2:00 gaat een groot aantal kleine groepen creatief aan de slag om goede doelen uit de brand te helpen en zo veel mogelijk mensen een beter, gezonder, creatiever en leuker leven te geven.

In een groepje ga je gedurende een avond (en nacht!) onder begeleiding van een ervaren mentor brainstormen, ontwerpen, schrijven, tekenen etc. En dat allemaal voor een goed doel dat met een specifiek probleem zit; een nieuwe website, een leuk evenement, een flash-mob, een ludieke sponsoractie. Je vult er je portfolio mee, je heb je goede daad weer gedaan en je ontmoet andere creatievelingen! Natuurlijk kan de boog niet altijd gespannen zijn, dus er is voldoende tijd om samen te borrelen, te eten en elkaar beter te leren kennen.

Nieuwe Garde Tilburg zette vorig jaar met succes een 8UO neer in samenwerking met Fontys Academy for Creative Industries: een vruchtbare samenwerking tussen netwerken en creatief denken. Ook dit jaar zijn NGT en de ACI een match en 8UO2013 zal dan ook op de Fontys Stappegoor plaatsvinden.

Zit je nog met vragen of wil je meer weten over wat Acht Uur Overwerken is, kijk dan op de onderstaande websites voor meer info.

Weet je genoeg en wil je meedoen?

Tags:

Comments are closed.