Acht Uur Overwerken voor het Goede Doel

On: 05/02/2014
In: Uncategorized
Views: 914
 Like

Ook Tilburg werkt dit jaar over voor verschillende goede doelen. Laat je creativiteit los, zet je hart open en brainstorm mee! Schrijf je nu in via deze link.

28 maart 2014: ± 5 goede doelen, 25 creatieven, 5 coaches, 5 opdrachten in heel veel steden
In acht uur tijd werken vijf teams – die bestaan uit vijf creatieven en een coach – aan verschillende opdrachten voor vijf goede doelen. De creatieve teams bedenken o.a. huisstijlen, communicatieplannen, websites, logo’s, merchandise, reclamecampagnes en andere direct toepasbare producten of concepten.

Het mes snijdt aan twee kanten
Goede doelen krijgen mooie gratis ontwerpen en goede ideeën; jonge creatieven kunnen de creatieve producten toevoegen aan hun portfolio én leveren een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Daarnaast doet iedereen tal van waardevolle contacten op. Voor de vertegenwoordigers van de goede doelen is er overigens een compleet verzorgd programma tijdens de avond en nacht, bestaande uit een lezing, workshop en begeleide discussie. Terugkomend thema daarbij: “Wat betekent het eigenlijk om een goed doel te zijn?”

Nog niet overtuigd? Bekijk dan deze reportage van een vorige editie om een indruk te krijgen.

Zit je nog met vragen of wil je meer weten over wat Acht Uur Overwerken is, kijk dan op de onderstaande websites voor meer info.

 

Tags:

Leave a Reply