Nieuwe Garde

Nieuwe Garde Tilburg (NGT) is een netwerk van jonge creatieven. Of dat nu beeldend kunstenaars, theatermakers, designers, fotografen, webdesigners of dichters zijn; binnen NGT is er een plek voor elke discipline. NGT biedt een omgeving (zowel online als offline) waar creatieven elkaar kunnen ontmoeten, niet alleen voor de gezelligheid, maar ook voor creatieve kruisbestuiving. Creativiteit moet immers dynamisch en inspirerend zijn. Onder het motto 1 + 1 = 3 schept NGT meerwaarde in ontmoetingen.

In de praktijk uit dit zich in evenementen, zoals brainstormsessies (Pressure Cooker, Acht Uur Overwerken), bliksemproducties (60 Minute Magazine) en informele borrels (Petozzi), waarin de deelnemers ervaringen opdoen, contacten leggen met elkaar, maar ook met organisaties die carrièrekansen kunnen bieden.

Ook zijn wij er voor degenen die graag een cultureel/creatief evenement op poten willen zetten. Bij ons krijg je de vrijheid, de begeleiding en het netwerk om onder de vlag van NGT jouw evenement vorm te geven. Denk hierbij aan een expositie, een originele brainstorm, een workshop, een literaire avond, een guerrilla-actie etc. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan open om elk creatief idee in behandeling te nemen. Dus lijkt het je leuk om met NGT in zee te gaan om een mooie, leuke activiteit neer te zetten? Laat het ons weten!