Getuigenissen

Acht uur overwerken voor het goede doel 2011

Voor de wervingscampagne werden twee schitterende logo’s ontwikkeld met twee daarbij behorende slagzinnen. In een PowerPoint-presentatie werd een voorstel gedaan tot het werven van financiën in samenwerking met de plaatselijke scholen.
We willen Nieuwe Garde Tilburg hartelijk danken voor dit project en hun creatieve ideeën.

- ASVZ,  locatie Vincentius in Udenhout, goed doel bij Acht Uur Overwerken 2011.

Tijdens 8UO in 2011 werden wij in Tilburg verrast door een groep jonge communicatieprofessionals die in zeer korte tijd een ijzersterke slogan en presentatie voor onze stichting ontwikkelden.

De input voor onze website wordt verwerkt in een nieuwe opzet die eind van dit jaar klaar is.
De slogan hebben wij reeds integraal toegepast.

- Zorgdier, goed doel bij Acht Uur Overwerken 2011.

60 Minute Magazine 2011

Het is leuk om te zien hoe een jong en fris collectief als NGT opereert, hoe diverse richtingen bij elkaar komen.
Werken op projectbasis is leuk en erg goed voor je netwerk.

- Rik Moonen, deelnemer

NGT is bijzonder omdat het wordt gedragen door zeer gedreven mensen die erg leuke dingen organiseren voor de creatieven in Tilburg .
NGT brengt daarmee vele creatieven en liefhebbers vanuit allerlei disciplines  bij elkaar.

- Marco Maas, deelnemer

Ondanks dat ik het project als niet realistisch heb ervaren om kwalitatief een hoogwaardig eindresultaat neer te kunnen zetten binnen één uur, vond ik de middag zeer geslaagd en inspirerend. Nieuwe Garde Tilburg, bedankt.

- Jacobine Weggen, deelnemer

Ik vind Nieuwe Garde een erg leuk en nuttig initiatief voor jonge creatieven. Je leert mede-creatievelingen met verschillende specialiteiten in de regio kennen en kunt je netwerk uitbreiden.

- Esther van Ham, deelnemer

Platform om nieuwe mensen/creatieven te ontmoeten, frisse wind, inspirerend en motiverend om zelf door te gaan, nieuwe dingen te maken.

- Chrisje van Leest, deelnemer

Een leuk initiatief dat creatieven bij elkaar brengt.
Een leuke manier om nieuwe contacten op te doen.
Interessant om anderen over hun werk te horen praten.
Leuk om een uitdaging aan te gaan.
Een gezellige groep mensen.

- Bart Hustege, deelnemer

Pressure Cooker 2010

Allereerst mijn complimenten!!! Niet alleen voor de organisatie van de hele dag, de voorbereidingen daartoe en de afwikkeling ervan, maar  tevens voor het goede initiatief van Pressure Cooker en sowieso jullie organisatie Nieuwe Garde Tilburg. Goed dat jullie er zijn en TOP dat jullie je op vrijwillige basis inzetten om het creatieve netwerk te verbinden! De middag van Pressure Cooker in het Scryption is een win-win-situatie voor ons beiden. Zoals het bedoeld was, is het meer dan 200% geslaagd, blijkt na de dag op 19 juli. Er zijn twee mooie concepten voortgekomen uit de brainstorms.

Nieuwe Garde Tilburg, ga zo door!

- Kathy Marchand, Scryption

Contamination 2010

NG heeft mij een podium geboden, en dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Voor verder verhaal moet ik eens komen borrelen, want ik ken NG niet goed genoeg.

- Willem, creatieve

Elk jaar leveren de opleidingsinstituten in Tilburg een grote nieuwe lichting kunst- en cultuurmakers af, die ineens op eigen benen komen te staan en die hun weg moeten zien te vinden in hun post-academische bestaan. NGT kan fungeren als katalysator voor de broedplaats die Tilburg is. NGT kan jonge makers uitdagen tot kruisbestuiving en het vormen van een kweekvijver. Hiermee wordt voorkomen dat makers, in wiens opleiding de stad heeft geïnvesteerd, de stad verlaten en hun heil elders zoeken. Tegelijk blijft de stad, door de aanwezigheid van kweekvijver-vormende netwerken als NGT, nieuwe toekomstige cultuurmakers aantrekken, die de uitdaging aandurven.

- Zjuul van den Elsen, creatieve

Kei goed initiatief , bevlogen mensen. GA ZO DOOR!

- Thijs  Persijn, creatieve

Ondernemende groep. Podium voor jonge kunst.

- Tijl Orlando Frijns, creatieve

Acht uur overwerken voor het goede doel 2010

Wij vonden het een heel geslaagde avond!
Het concept dat bedacht is voor ons gaat na de zomer opgepakt worden en wordt hier en daar door de creatieven nog wat bijgewerkt. Het is dus nog even afwachten hoe het gaat lopen.

- Karin, Stichting HIHI, goed doel bij Acht Uur Overwerken 2010.

Er zijn zeker een paar bruikbare ideeën uit de brainstorm gekomen (brainstorm internationale Loesje-producten) O.a. het idee van stickers voor op kliko-afvalbakken in Duitsland en Loesje-kaartjes met zaadjes. We hebben de ideeën doorgegeven aan onze collega’s in Berlijn die er hopelijk wat mee gaan doen.

- Geertje en Judith, Loesje, goed doel bij Acht Uur Overwerken 2010.