Support

Het concept van Nieuwe Garde is om alles te regelen vanuit sponsoring. Bij het organiseren van projecten komen natuurlijk altijd wat onkostjes kijken. Elke financiële steun is dus welkom!

Alle centjes gaan direct in de totstandkoming van projecten zitten en worden vertaald naar misschien wel chips en cola tijdens een project, of bier en nootjes tijdens een opening van tentoonstelling. Of iets groter denkend: een reisvergoeding voor een spreker of act bij een Petozzie of 8UO. Misschien kunnen we voor een vriendenprijsje wel zorgen voor een supervette locatie of fixen we een toffe workshop. Het zijn dingen die voor jou weer interessant kunnen zijn en helpen aan een betere creatieve wereld in Tilburg.

Mocht je nu zoiets hebben van ‘ik help graag de creabea’s, cultuurbouwers,  kunstelaars, mentaal vruchtbare, scheppers en andere  inventieven van m’n stad’, dan kan dat op twee manieren. Het eerste is zelfs een voor jou niks kostende manier van sparen en de tweede het storten van keiharde centjes.

Sparen met Positoos

Met Positoos spaar je snel en eenvoudig bij de ondernemers in je eigen buurt, denk aan supermarkten, winkels, horeca, kappers enz. Als Positoos-spaarder ontvang je een persoonlijke spaarpas met chip. Hiermee krijg je korting en kun je gebruik maken van speciale acties en aanbiedingen bij de aangesloten ondernemers. Geef bij iedere aankoop je pas af en de Positoos worden automatisch bijgeschreven.

Het bijzondere van Positoos is dat je niet alleen voor jezelf spaart, maar ook voor je vereniging. En aangezien Nieuwe Garde Tilburg verbonden is aan Positoos, kun je ons clubje op deze manier een warm hart toedragen. Zo kunnen wij in de toekomst onze projecten blijven draaien zoals jij dat het liefste wilt!

Vraag dus snel je Positoos-pas aan op www.positoos.nl en spaar mee voor Nieuwe Garde Tilburg!

Direct storten

Behoeft geen uitleg, maar wel een bij voorbaat dankjewel. Het kan op onze rekening bij onze goede vrienden van de Rabobank: 157768376

En als je dan gestort hebt, achteraf ook nog dankjewel. Nee, niet zomaar dankjewel, echt dankjewel, man, heel tof, super.