2010

Met plezier kijk ik terug op 8UO die wij hebben meegemaakt.
De slogan die voor ons bedacht is hebben we ingezet (mam ik wil zo graag buiten de lijntjes tekenen). Het staat op de folder en ook regelmatig op de posters die van ons circuleren.

Daarnaast was het idee geopperd met een lange stok en stift hieraan op een tekening te laten tekenen. Dit idee hebben we ook overgenomen. Op lezingen, beurzen e.d. neem ik een schoolbord mee waarbij aan een stok een krijtje bevestigd is en nodig de mensen uit het indigo gevoel te beleven. Als de activiteit het toelaat dan vertel ik natuurlijk ook altijd eventjes dat dat voor ons bedacht is door jullie.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage.

- Stichting Hand in Hand

De vraag die Edukans had was hoe je een ludieke sponsoractiviteit kan opzetten onder jongeren. Uiteindelijk is daar uitgekomen: FF Edukansen. Dit is verder uitgewerkt naar Maatschappelijke stage MAS.

De avond in Tilburg heeft in ieder geval de aanzet gegeven om te kijken en denken vanuit de jongeren, en niet alleen vanuit onze eigen organisatie. Het voordeel dat jullie hadden was dat er met name enthousiaste jongeren in het team zaten met diverse achtergronden en ideeën.

- Edukans

Nieuwe Garde Tilburg 2010 03 26 Acht uur overwerken voor het goede doel
       http://www.youtube.com/user/NieuweGardeTilburg#p/u/0/ixgiOAJ27b8

http://www.youtube.com/user/NieuweGardeTilburg#p/u/1/bu-zlLDoG6Y

http://www.youtube.com/user/NieuweGardeTilburg#p/u/2/op9jtBvPuYc

http://www.youtube.com/user/NieuweGardeTilburg#p/u/4/c-_8BKQLIDk

http://www.youtube.com/user/NieuweGardeTilburg#p/u/3/KMptgfuV2wI

http://www.youtube.com/user/NieuweGardeTilburg#p/u/33/W25Rw4qcWq4

http://www.youtube.com/user/NieuweGardeTilburg#p/u/36/GL6hdv1onxY