Nieuwe Garde Borrel

Eens in de zoveel tijd organiseren we ook de Nieuwe Garde borrel.Het zijn laagdrempelige netwerkborrels waarmee we willen stimuleren dat mensen de dialoog met elkaar aangaan.

10895076_392068240960346_489770105_n

Eens in de zoveel tijd organiseren we ook de Nieuwe Garde borrel.Het zijn laagdrempelige netwerkborrels waarmee we willen stimuleren dat mensen de dialoog met elkaar aangaan. Als eerste doen we dat omdat we het zelf heel leuk vinden om mensen te ontmoeten. Maar ook omdat we vinden dat het belangrijk is dat andere mensen elkaar ontmoeten en hun ideeën kunnen uitwisselen. Wij zijn van mening dat uit deze ontmoetingen en uitwisselingen mooie initiatieven kunnen ontstaan.

Tot op heden zit er geen thema vast aan de bijeenkomsten maar dat zou kunnen veranderen in de toekomst. Mocht je een idee hebben voor een onderwerp dat als thema kan dienen tijdens de borrel laat het ons dan weten.

Het belangrijkste is dat je gewoon een leuke avond hebt vol met leuke gesprekken en nieuwe ideeën! En uiteraard een lekker hapje en een drankje.

Leave a Reply